Samarbeidspartnere - LOPA - Management & Properties
16250
page-template-default,page,page-id-16250,bridge-core-2.3.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-23.5,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive

Våre samarbeidspartnere

Vi er stolt av å ha med oss anerkjente nordiske samarbeidspartnere i våre projekter.

Arkitektfirma Kristian H. Nielsen

Arkitektfirmaet Kristian H. Nielsen ble grunnlagt av arkitekt Kristian H. Nielsen og er Hernings eldste designstudio. Med en stor referanseliste og med mer enn 60 års erfaring i alle byggefaser og byggekategorier, er arkitektfirma Kristian H. Nielsen en sterk og seriøs rådgiver for sine kunder.

Selskapets kjernekompetanse inkluderer konsulentarbeid i kontor- og industribygg, boligbygging for private og bedriftskunder, og offentlige institusjoner.

Anemone Wille Våge Interiørdesign

Anemone Wille Våge er en av Norges mest anerkjente interiørarkitekter og hennes arbeider inkluderer både bolig- og kommersielle prosjekter som hoteller, restauranter, kontorer og hytter.
Anemone og teamet hennes på 7 er etablert i Oslo. Arbeidene deres beveger ser fra det moderne til det klassiske, hvor målet er å designe noe unikt basert på kunden og stedets karakteristikker. Skreddersøm er ofte en viktig del av oppgaven, der alt fra møbler til tekstiler er utviklet spesielt for prosjektet.

Porteføljen inkluderer flere norske prestigeprosjekter, fra oppgradering av den ærverdige Theatercaféen og 2. Etage på Hotel Continental til interiørdesign for luksushotellet The Thief. Anemone Wille Våge er representert flere ganger i Andrew Martin Design Review og har også vunnet både Europas beste designhotell 2015 og European Hotel Design Awards for arbeidet med The Thief.

Skibbild Entrepris

Skibbild Entreprise A/S har alle nødvendige ferdigheter for å gjennomføre komplette byggeprosjekter. I de tilfeller hvor oppdragsgiver selv ønsker å ha det overordnede ansvaret for byggingen, er Skibbild Entreprise også et godt valg som hovedentreprenør.

Takket være bedriftens organisasjon, med egne dyktige håndverkere i alle byggesektorer unntatt elektrisitet og rørleggerarbeid, blir Skibbild Entreprise også ofte valgt til utførelse av spesialistkontrakter.

Tribun

Tribun AS er et konsulent selskap spesialisert for utvikling og prosjektering av hotellprosjekter. Suksessen for utvikling av nye hotellprosjekter ligger i å optimalisere bygget for god operasjonell flyt, gode gjesteopplevelser, og ikke minst konfigurere hotellet rett i forhold til det markedet det skal operere i. Dette sikrer maksimal profitt for utvikler, byggherre og operatør av hotellet.

Prosjektlederne i Tribun har spisskompetanse nasjonalt og internasjonal innen hotell og restaurant, utvikling og drift.