LOPA har en visjon om å utvikle start-ups i Norden
15444
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15444,bridge-core-2.0.8,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-19.5,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Vår visjon med LOPA er å være med å utvikle starts-ups innen eiendom og maritime virksomheter

LOPA HOLDING AS ble etablert vinteren 2019 som et ledd i å samle selskapene eid av familien Løvås under en paraply.

I dag er vår drifts- og investeringsvirksomhet organisert gjennom datterselskapene LOPA Management AS og  LOPA Properties AS.

Dette ble hovedsaklig gjort for å øke fleksibiliteten og sikre at hvert “ben” har tilstrekkelig midler til å vokse videre på sine egne resultater.

Strategien vi hadde da vi etablerte LOPA var fokusert på Eventer, Hotellvirksomhet og Reiseliv. Hovedfokuset vårt er nå å være med å utvikle start-ups innen Eiendom og Maritime virksomheter.

Flere av selskapets nøkkelpersoner har mer enn 20 års erfaring fra de nevnte segmenter og vi tror på proaktiv ledelse for å utvikle personell, verdier og holdninger til det beste for gruppen, på tvers av alle nordiske land.

Lopa Management0%
LOPA Properties0%
LOPA Management

LOPA Management

LOPA MANAGEMENT AS håndterer driften av alle selskapene i gruppen. Det gjelder både økonomiske rapporteringer så vel som annet administrasjonsarbeid.

I tillegg til å være konsernets regnskaps- og økonomiavdeling, leverer selskapet administrative tjenester til samarbeidspartnere i alle nordiske land.

LOPA properties

LOPA Properties AS utvikler i dag eiendoms prosjekter i Norge og Danmark. Selskapet har en 50% eierandel i DaNo Development AS, som utvikler tre store hotell konsept i Herning DK. Ved siden av dette har selskapet flere pågående boligprosjekter i Herning og Oslo som skal ferdigstilles i perioden 2020 til 2024.

LOPA Properties utvikler eiendomsprosjekter på tvers av alle nordiske land
10%
av overskuddet vårt

bruker vi på lokalsamfunnet

Vi liker å engasjerer oss

Gjennom våre prosjekter og eiendommer er vi en aktiv medspiller for lokale klubber, foreninger og diverse arrangementer og initiativ som bidrar positivt til lokalsamfunnet.

Vi er idag stolt sponsor av bland annet; Kreftforeningen, Tromøy menighet og IF Trauma.

organisasjonen

Greger Løvås

LOPA Holding AS

Arendal Office

+47 93 25 09 50

glo@lopa.no

Aideen Engen Løvås

LOPA Holding AS

Arendal Office

+47 90 86 73 00

ae@lopa.no

Oddgeir Nord Varhaug

CFO

Arendal Office

+47 90 87 66 05

ono@lopa.no

Eli Wiers Løvås

LOPA Management AS

Bergen Office

+47 97 01 11 60

ewl@lopa.no

Sandra Løvås

LOPA Properties AS

DK Office

+45 25 65 54 87

sandra@lopa.no

Norodd Løvås

LOPA Properties AS, styreformann

Bergen Office

 

nl@lopa.no