LOPA har en visjon om å utvikle start-ups i Norden
15444
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15444,bridge-core-2.3.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-23.5,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive

Vår visjon er å utvikle eiendomsprosjekter i de nordiske land til fordel for eiere og leietakere

LOPA HOLDING AS ble etablert vinteren 2019 som et ledd i å samle selskapene eid av familien Løvås under en paraply.

I dag er vår drifts- og investeringsvirksomhet organisert gjennom datterselskapene LOPA Management AS og  LOPA Properties AS.

Dette ble hovedsaklig gjort for å øke fleksibiliteten og sikre at hvert “ben” har tilstrekkelig midler til å vokse videre på sine egne resultater.

Strategien vi hadde da vi etablerte LOPA var fokusert på Eventer, Hotellvirksomhet og Reiseliv. Hovedfokuset vårt nå å utvikle unike eiendomsprosjekter til fordel for eiere og leietakere gjennom aktiv bruk av fremtidens teknologier.

Flere av selskapets nøkkelpersoner har mer enn 20 års erfaring fra de nevnte segmenter og vi tror på proaktiv ledelse for å utvikle personell, verdier og holdninger til det beste for gruppen, på tvers av alle nordiske land.

Lopa Management0%
LOPA Properties0%
LOPA Management

LOPA Management

LOPA MANAGEMENT AS håndterer driften av alle selskapene i gruppen. Det gjelder både økonomiske rapporteringer så vel som annet administrasjonsarbeid.

I tillegg til å være konsernets regnskaps- og økonomiavdeling, leverer selskapet administrative tjenester til samarbeidspartnere i alle nordiske land.

LOPA properties

LOPA Properties utvikler i dag eiendomsprosjekter i Norge og Danmark. LOPA Properties AS utvikler i samarbeid med partnere det som vil bli Danmarks største 5-stjerners konferanse hotell. Ved siden av dette har selskapet flere pågående eiendomsprosjekt i Oslo.

LOPA Properties utvikler eiendomsprosjekter på tvers av alle nordiske land
10%
av overskuddet vårt

bruker vi på lokalsamfunnet

Vi liker å engasjerer oss

Gjennom våre prosjekter og eiendommer er vi en aktiv medspiller for lokale klubber, foreninger og diverse arrangementer og initiativ som bidrar positivt til lokalsamfunnet.

Vi er idag stolt sponsor av bland annet; Kreftforeningen, Tromøy menighet og IF Trauma.

organisasjonen

Greger Løvås

LOPA Holding AS

Arendal Office

+47 93 25 09 50

glo@lopa.no

Aideen Engen Løvås

LOPA Holding AS

Arendal Office

+47 90 86 73 00

ae@lopa.no

Oddgeir Nord Varhaug

CFO

Arendal Office

+47 90 87 66 05

ono@lopa.no

Eli Wiers Løvås

LOPA Management AS

Bergen Office

+47 97 01 11 60

ewl@lopa.no

Sandra Løvås

LOPA Properties AS

DK Office

+45 25 65 54 87

sandra@lopa.no

Norodd Løvås

LOPA Properties AS, styreformann

Bergen Office

 

nl@lopa.no