Bygger et av Danmarks største padelsentere i Herning!

Pressemelding:

Jesper Brandt født og oppvokst i Hadsten, utflyttet til Norge vender nå tilbake til sitt hjemland for å spre den nye folkesporten Padel!

Brandt som har stått for oppbyggingen av NORMAL i Norge har nå startet på et nytt eventyr. Det nye eventyret heter Just Padel.

I Herning, nærmere bestemt Holingknuden 5, ved Sportcenter Herning, planlegger han sammen med sine kolleger å åpne et gigantsenter før nyttår. Første byggetrinn vil bestå av totalt 11 baner, 10 innendørs og 1 utendørs. I løpet av 2021 vil vi jobbe med å øke kapasiteten til ytterligere 5 baner utendørs. Senteret vil totalt ha 16 baner, golfsimulatorer, lounge og pro-shop.

«Vi har lenge sett etter en passende lokasjon i Herning, og da vi fikk denne muligheten bestemte vi oss omgående for at her må vi bygge Danmarks feteste senter! Beliggenheten er fantastisk og med vårt velprøvde konsept vil dette bli en fantastisk arena for Herning og omegn,» sier en entusiastisk Brandt.

«Byggingen av det nye senter er nå i planleggingsfasen, og starter så fort som mulig. Kommunen har vært utrolig positiv og samarbeidsvillig, det er vi takknemlige for. Våre partnere i LOPA Holding AS (NO), Padel Building ved Claus Ørts (DK) er veldig profesjonelle og vi ser frem til et godt samarbeid med dem. Vi har inngått et tett samarbeid og har flere prosjekter på gang, og vi ønsker at hele den danske befolkning skal få spille denne fantastiske sporten,» supplerer han.

Med på laget har han blant annet Eimund Tharaldsen som tidligere hatt ansvar for etableringen av Leos Legeland i Norge og til dels i Danmark.

«Det er deilig å være norsk i Danmark. Nå som vi kan spille padel i Herning blir det enda bedre,» sier en smilende Tharaldsen.

I tillegg er de to norske TV 2 Norge-profilene og tidligere fotballspillerne Jesper Mathisen og Ole Martin Årst med på eiersiden av Just Padel.

«Det er mange fotballspillere som har blitt hektet på folkesporten padel i Norge, og vi er så absolutt blant dem. Erik Mykland, som tidligere har spilt i FCK, er nok den vi har spilt mest padel med det siste året, og han er allerede booket til åpningsturneringen i Herning mot slutten av 2021. Der regner vi også med at våre tidligere lagkamerater David Nielsen, Martin Borre og Brian Priske vil dukke opp. Vi gleder oss noe helt vilt til å sette våre bein i Herning,» forteller Mathisen.

Just Padel er Norges raskest voksende kjede!

Hovedkontoret ligger i Kristiansand hvor det første senteret også ble åpnet sommeren 2020. Just Padel planlegger åpning av 17 sentre i 13 norske byer, og vokser nå også i utlandet. Just Padel Group AS eies i sin helhet av grunnleggerne Jesper Mathisen, Ole Martin Årst, Jesper Brandt og Eimund Tharaldsen.

For mer informasjon om Just Padel, kontakt:
Jesper Brandt på jesper.brandt@justpadel.no eller
telefon +47 950 26 119.

For mer informasjon om Padel Building, kontakt:
Claus Ørts på telefon +45 20 71 62 59

For mer informasjon om transaksjonen, kontakt:
Lopa Holding v/Greger Løvås telefon +47 932 50 950 eller glo@lopa.no